پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۲۹

مدیرکل بهزیستی البرز:

البرز از حیث طلاق در جایگاه پنجم کشور قرار دارد

البرز از حیث طلاق در جایگاه پنجم کشور قرار دارد

کرج - مدیرکل بهزیستی البرز گفت: البرز از حیث طلاق در جایگاه پنجم کشور قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش بیات نژاد در نشست تخصصی راه اندازی سامانه کاهش طلاق که پیش از ظهر یکشنبه در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی استان البرز برگزار شد، اعتیاد، خیانت و دخالت اطرافیان سه عامل مهم بروز پدیده و آسیب اجتماعی طلاق در جامعه محسوب می شود، اظهار کرد: با بررسی زوجین اعتیاد سهم ۲۰ درصدی در طلاق را به خود اختصاص داده است، این در حالی است که خیانت ۱۱ درصد و دخالت اطرافیان ۶ درصد امار طلاق را از آن خود کرده است.

وی با بیان اینکه طی ۹ ماهه سال جاری تعداد هزار و ۴۳۱ نفر از خدمات مراکز کاهش طلاق حوزه امور اجتماعی بهره مند شده اند، افزود: در این بخش ۱۶ درصد از مراجعات منجر به سازش و ۴۷ درصد جهت طلاق به دادگستری معرفی شده اند.

مدیرکل بهزیستی استان البرز تاکید کرد: خدمات تخصصی ارائه شده به مراجعین شامل ۳ هزار و ۳۳۹ مورد خدمات روانشناسی، ۲ هزار و ۱۳۶ مورد خدمات مددکاری و هزار و ۱۵۱ مورد خدمات حقوقی بوده است.

بیات نژاد با اعلام اینکه در حال حاضر البرز از حیث طلاق در جایگاه پنجم کشور قرار دارد، تصریح کرد: در جهت بهبود شرایط این حوزه اقدامات شایان توجهی در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 4199185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha